Activiteiten

Jubilarissen in zonnetje gezet bij D’n Uutlaot

Maandag 9 oktober 2017

Tijdens de algemene ledenvergadering van carnavalsvereniging D’n Uutlaot op vrijdagavond 6 oktober werden een aantal leden in het zonnetje gezet.

Bij D’n Uutlaot lopen jubilea niet met lustra maar, zoals te verwachten valt, per elf jaar. Bij elf jaar lid wordt een bronzen Uutlaotje uitgereikt, een zilveren bij 2x11, een gouden bij 3x11 jaar, en een diamanten bij 44 jaar  lid van de vereniging.
Afgelopen vrijdag was er voor een achttal leden een jubileum te vieren. Sabrina van der Cruijsen (dansgarde), Karlijn Jansen (dansgarde), Sven Cornelissen (raadslid), Ed van der Loo (voorzitter, penningmeester en raadslid) en Anita Kroef (hofdame en krantencommissie) zijn ieder al 11 jaar lid van de vereniging.
Bianca Verhoeven (dansgarde, liedjesavond en pronkzitting) is al reeds 22 jaar lid.
Verder werd Theo Jans (video-Theo) gehuldigd voor 33 trouwe en actieve jaren lidmaatschap.
En als klap op de vuurpijl werd Rob Vloet Sr in het zonnetje gezet met maar liefst 44 jaar trouw en actief lid! Nadat hij als prins geheerst had over het Zeikmeikenrijk is Rob blijven hangen bij de vereniging.
Rob is nu nog altijd zeer actief binnen de bouwcommissie als ook binnen de AP.
 
Alle jubilarissen zijn zeer belangrijke krachten binnen de vereniging en worden heel hartelijk bedankt voor hun inzet. We hopen ze nog vele jaren binnen onze vereniging te houden. 

Terug