Activiteiten

Programma Boerenbruiloft 2018

Dinsdag 30 januari 2018

Op carnavalszaterdag 10 februari 2018 zal het Boerenbruidspaar Marc en Sandra Thijssen in de grote feestzaal van Oelbroeck in de onecht treden. Tenminste, dat is wat Marc en Sandra hopen dat er gaat gebeuren .....

Beletsels!
Er zal om 18.00 uur in de Antonius Abt gestart worden met de traditionele carnavalsviering waarbij live muziek van muziekvereniging Sint Cecilia en het Oellandkoor te horen zal zijn. Aansluitend gaat het feest, na een wandeling onder muziekbegeleiding, verder in Oelbroeck. Bij de ceremoniemeester van het Boerenbruidspaar zijn nu al een flink aantal beletsels binnengekomen. De ambtenaar vur slès zal zeker zijn best moeten doen om de juiste toon te houden en deze allemaal bijtijds van tafel te vegen. Het zal daarom op carnavalszaterdag een spannende, maar bovenal een zeer muzikale avond gaan worden voor het Boerenbruidspaar en hun familie en vrienden. Namens Boer Marc en Boerin Sandra nodigt D'n Uutlaot alle Sint Tunnisse Zeikmeiken en Zeikmeikerinnen van harte uit om op zaterdag 10 februari 2018 aansluitend aan de viering vanaf 19.45 uur de Boerenbruiloft te komen bezoeken en gezellig mee te feesten.

Carnavalsbal!
Aansluitend aan de Boerenbruiloft zal in de grote zaal van Oelbroeck vanaf ca. 22.30 uur een knallend carnavalsbal van start gaan. Deze feestavond zal worden opgeluisterd door gezellige muziek van DJ Dennis. Alle Zeikmeiken en Zeikmeikerinnen, verkleed of niet, zijn van harte welkom op dit gezellige carnavalsbal om er een skonne Tunnisse avond van te maken.

Carnavalsoptocht
Zondag 11 februari start om 14.00 uur bij de Oude Molen de optocht. Wilt u met een loopgroep, duo of liever solo meelopen met de optocht dan kunt u zich hiervoor op zaterdag 10 februari tussen 12.00 en 14.00 uur opgeven in de foyer van MFA Oelbroeck (Breestraat 1d). Graag zien we u allen ofwel meelopend in de optocht of als enthousiast publiek langs de kant om naar de optocht te kijken. Aansluitend op zondagmiddag zal de prijsuitreiking zijn in Oelbroeck en kan er aldaar gezellig doorgefeest worden.
En heeft u altijd al zo’n mooie sjaal of vlag van carnavalsvereniging D’n Uutlaot willen hebben? Deze zijn nog altijd te koop. Vraag ernaar tijdens een van de activiteiten of mail naar secretariaat@uutlaot.nl.

Terug